Mořská sůl do bazénu je šetrná k pokožce i životnímu prostředí

Máte-li u domu zahradu, určitě je její součástí i bazén. Oceníme jen během letních horkých dnů, kdy přináší velké množství vyžití, zábavy a radosti celé rodině. Aby nám bazén přinášel maximální spokojenost, je třeba, mu věnovat dostatečnou péči a pozornost. Jedině tak se vyhneme nepříjemnému překvapení ve formě špinavé bazénové vody, která nás od koupání spíše odradí.

Na trhu je velká nabídka bazénové chemie a bazénových technologií. Jednou z možností, jak pečovat o svůj bazén ekologicky a efektivně je mořská sůl. Při jejím použití je bazénová voda dostatečně dezinfikována a udržována v bezpečné kvalitě.

chvilka v bazénu

Slaná voda potlačuje růst mikrobů a řas. Je bezpečnější a šetrnější k pokožce a nezpůsobuje různé nepříjemné alergické reakce, jako jsou svědění pokožky, začervenání, nebo pálení očí. Dokonce má na některá kožní onemocnění pozitivní vliv.

Kvalitní mořskou sůl využijete i v klasické vaně, nebo vířivce. S mořskou solí si můžete užívat chvíle pochody, relaxace a odpočinku.

Podívejte se na bohatou nabídku Bazénové chemie Praha. Mořskou sůl si zde jednoduše vyberete a rychle objednáte na e-shopu, s možností dopravy zdarma. Když si nebudete vědět s něčím rady, rádi vám poradí s výběrem toho nejlepšího produktu.

plavání naznak

V nabídce je kvalitní mořská sůl do bazénu z chorvatských moří, která je přečištěna několikanásobnou rekrystalizací. Vyniká vysokou čistotou a je vhodná k použití v bazénech, umělých koupalištích apod. Sůl, která splňuje velmi náročné požadavky kvality je „Margherita Sale Mario Grosso“ pocházející z italských solných polí. Zkuste ji i pro domácí solnou koupel a nebudete zklamaní. A opravdovou lahůdkou s garancí kvality je BIO sůl „Vatel“. Tato portugalská mořská sůl je nejkvalitnějším produktem, jaký náš trh nabízí, a proto ji můžete využívat i pro potravinářské http://kocourev.bluefile.cz/potravinarska-legislativa/%3Flang%3Dcs účely.